Thursday, June 6, 2013

Agent leent gitaar van straatartiest en speelt 'Wonderwall'

Agent leent gitaar van straatartiest en speelt 'Wonderwall'

  © Youtube. Een politieagent uit het Engelse Birmingham heeft het winkelend publiek even vreemd laten opkijken. Toen hij langs een straatmuzikant liep, leende hij even diens gitaar om een klein optreden te geven. Met het nummer 'Wonderwall' van Oasis kreeg hij het publiek zelfs zo ver om met hem mee te gaan zingen.

Het optreden werd door een voorbijganger vastgelegd en op Youtube gezet, waar het inmiddels al meer dan 10.000 keer bekeken is. "Het was zo'n mooie dag, iedereen leek blij. Het voelde heel natuurlijk om zoiets te doen", vertelde politieagent Ian Northcott tegen de Britse editie van Metro. "Noel zou trots geweest zijn, hoop ik", vulde hij nog aan. Een mooie verwijzing naar Gallagher, die het lied schreef.

Het spontane optreden van Northcott was niet zijn eerste. "Ik ken inmiddels een aantal van de straatmuzikanten in de stad en heb al eens eerder samen met hen gespeeld. We zijn altijd op zoek naar manieren om de afstand tussen het publiek en de politie kleiner te maken en dit is er zeker een van", aldus Northcott.

No comments:

Post a Comment